Ana içeriğe atla

Mini Korupark Alışverişi

Geçtiğimiz günlerde Korupark'a dolaşmaya gitmiştik nerde ne var diye bakınıyordum kiiii yine bişey almadan edemedim gerçi aldıgım şeyler öle cokta bisey degil bi kaç bisey bakalım neler almışım.

Penti'de şu sıralar %50 indirim var kızlar kaçırmayın derim bende siyah ve bordo külotlu çorap aldım en çok kullandıgım iki renk.
 Collezione'da bakınırken bu tunigi gördüm bi kaç tane kalmıştı ve 20 liraydı dayanamadım kaptım bitane hala geç kalmış sayılmazssınız kızlar bu fiyattayken alın derim.
Korupark'a gittiğimde zaten direk girdiğim magazalardan biri Body Shop'tur ürünleri severek kullanıyorum bayılıyorum hatta.Bu balmdan bi tane daha almak zorunda kaldım neden mi cünkü nişanlıma şunun kokusuna bakar mısın diye gösterdim ve o an koca parmagını daldırdı yedi resmen kokusunun yeme hissi uyandırdıgını bu şekilde kanıtlamışta olduk:)
   İşte buda parmaklanmış magdur lipbalm aramızda kalsın cok sinirlenmiştim bu halini görünce
Ta ta taa Collezione'den aldıgım diger bi üründe bu paketi cok hos olan parfüm oldu ön yüzü bu şekilde
Arka yüzüde bu şekilde hatta bu güzel kutuyu atmaya kıyamadım şuan içinde patlatıcılarım var çokta güzel oldu.
 Kokusu çok hafif çiçeksi ve soft gerçekten bayıldım bu şişe bitince bi tane daha alıcam Victoria Secret'in parfümlerini hem koku hemde şişe olarak andırıyo.
 Şişeside aynı ambalajında oldugu gibi tasarlanmış ön yüzü bu şekilde püskülüde pek bi cicili
    Arka yüzüde ana temada olan desen işlenmiş alın ve kullanın derim üstelik fiyatıda 20 TL

Sevgiler

XO


Yorumlar

  1. hepsini güle güle kullanman dileğiyle parfumun kabıda şiseside şahane:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duvar Kağıdı Arşivim #12 (Sonbahar-Kış)

Herkese yeniden merhaba Yılın en sevdiğim zamanı geldi Gelenekten şaşmamak için duvar kağıdı arşivimin 12. yayınını paylaşıyorum Umarım beğendikleriniz çıkar   Sevgiler XOXO

Duvar Kağıdı Koleksiyonum #11 (Karışık)

Herkese yeniden merhaba   Duvar kağıdı koleksiyonumdan karışık bir şeyler seçtim  Umarım beğendikleriniz çıkar Sevgiler XOXO

Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #3

Herkese yeniden merhabalar Çok sevdiğiniz telefon duvar kağıtları arşivimden üçüncü bölümü sizler için paylaşıyorum Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #1 İçin TIK TIK Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #2 İçin TIK TIK Sevgiler XOXO