Ana içeriğe atla

Banyo Rutinim

Herkese merhabaaa!Acaba ne yazsam ne yazsam diye düşünürken aklıma banyo rutini hazırlamak geldi.Yurtdışında vloggerlar bu tarz videolar çekiyorlar Youtube 'da milyonlarcasını görebilirsiniz.Bizde resimlerle anlatıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz.

Banyo deyince kimilerine göre temizlenmek kimine göre temizlenmek,rahatlamak,bakımlı olmak gelir.Açıkcası bu saydıklarımı seviyorum ama saçlarım çok gür ve uzun olduğu için bazen işkence olabiliyo.

Tabi bir de bunun kurutma tarafı var ahh ahh o saçlar bi saat kurutulumaya çalışılır yok kurumaz belin agrır kolun agrır neyse ben şikayet bölümünü geçiyim neler kullanıyorum banyo yaparken beraber bakalım.

 Hc Hair Care Bakım Yağı muhteşem bir ürün tek başına kullansak olur mu ? diye sorarsanız benim de bir bilgim yok ama diğer ürünlerle beraber kullandığınız da yıpranmış,kırılmış,cansız ve donuk görünümlü saçlarınızın ne kadar kısa bir süre de onarıldığını görürsünüz.Duşa girmeden 1 saat önce tüm saçıma dipler hariç yediriyorum ve bekliyorum duşa girdiğim de hiç bi ürün kullanmadan duruluyorum.

Saç bakım yağını duruladıktan sonra ikinci adım Hc Hair Care şampuanımla saçımı iki kere yıkamak oluyor.Rengi kokusu bir bitkisel şampuana göre çok güzel ve banyodan sonra da misler gibi kokuyor saçlarınız herkeze tavsiye ediyorum deneyin pişman olmassınız.
 Şampuanlama işlemi bittikten sonra 3. adım saç maskesi adımı oluyor.Saç maskem Hc Hair Care Ovex eminim daha önce duymuşsunuzdur.Bu maske hızlandırılmış etkiye sahip yıpranan saçlara düzenli kullanım sonrası gözle görülür etki ediyor 2 günde bir duş alıyorum ve her defasında bu ürünleri mutlaka kullanıyorum etkisi görmeye başladım bile.Maske inanılmaz derecede güzel kokuyor ve saçlarım yumuşacık oluyor ciddi söylüyorum bebek saçı gibi bana inanmıyorsanız alın deneyin sonra ben sizi göriyim etrafınızdakilere anlatırken 'ayy kız bi maske aldım saçlarım bebek gibiii' !

 Duş jeli banyo yapmanın en sevdigim kısmı özellikle de bu jel güzel kokuyorsa degmeyin keyfime.Palmolive,Watsons'ın I love bebişleri ve Avon'un belli duş jellerini kullanıyorum.Bu ara I love serisi favorim oldu nasılda güzel kokuyorlar almadıysanız mutlaka alın şu sıralar bide indirimdeler.

Her zaman kullanmıyorum bu mavi suları daha doğrusu saç açıçıları yazın çok işime yarıyolar denizden sonra.İşin aslı Hc Hair Care ürünlerini kullandıktan sonra pabucu biraz dama atıldı arkadaşın ben bunu kuaförden almıştım ama başka yerlerden almak çok daha mantıklı çünkü 5 lira fazla ödemişim sonradan öğrendim çok sinirlendim.

Banyodan sonra cildimizi nemlendirmek gerekir herkezin duş sonra losyon kullanmasını öneriyorum.Kış aylarında özellikle kurumaların ve çatlamaların önüne geçmek için şart.Ben Watsons I Love ve Oriflame Cocktails 'i çok sevdim bu aralar onları kullanıyorum.

Ve son olarak Vichy'nin yüz temizleme köpüğüyle cildimi temizliyorum ardından Garnier 3'ü bir arada ile peeling yapıyorum  cildim hiç reaksiyon göstermediği için Garnier'i tercih ediyorum.Peeling işleminden sonra nemlendiricimi sürüyorum ve mislerrr gibiyimmmmm!

Sevgiler

XOXO

Yorumlar

  1. Garnier peelingi bende severek kullanıyorum. Verdiği ferahlığı yakma hissini de seviyorum. Bu arada benimde blogum var beklerim canım :) www.makyajboxx.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Şu an saçımda HC Hair Care bakım yağıyla bu postu okumak çok keyifliydi :))

    YanıtlaSil
  3. yurt dışında resmen banyo yapıyorlar burada öyle bir video çekilse taşa tutarlar valla :)
    Bende bir tek mavi suyu denemiştim gerçekten güzel bir ürün kuaförlerinde çoğu sanırım bu ürünü kullanıyor....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha aynen katılıyorum canım :) Evet bütün kuaförler bunu kullanıyorlar bir daha alıcak olsam kuaförden almam ama :)

      Sil
  4. Hc hair care ürünlerini nerede bulabiliroz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.sacbakim.com dan online alabilirsiniz.Kapıda ödemesi de var :) :*

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duvar Kağıdı Arşivim #12 (Sonbahar-Kış)

Herkese yeniden merhaba Yılın en sevdiğim zamanı geldi Gelenekten şaşmamak için duvar kağıdı arşivimin 12. yayınını paylaşıyorum Umarım beğendikleriniz çıkar   Sevgiler XOXO

Duvar Kağıdı Koleksiyonum #11 (Karışık)

Herkese yeniden merhaba   Duvar kağıdı koleksiyonumdan karışık bir şeyler seçtim  Umarım beğendikleriniz çıkar Sevgiler XOXO

Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #3

Herkese yeniden merhabalar Çok sevdiğiniz telefon duvar kağıtları arşivimden üçüncü bölümü sizler için paylaşıyorum Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #1 İçin TIK TIK Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #2 İçin TIK TIK Sevgiler XOXO