Ana içeriğe atla

ETUDE HOUSE TÜRKİYEDE !

Başlığı yanlış okumadınız kızlar evet Etude House Türkiye'de çok yakında hizmete giricek.
Önce site üzerinden online alışveriş imkanı sunulucakmış daha sonra magaza açılıcakmış.Nereye ve ne zaman açılıcagına dair bir bilgim yok ama öğrendiğim gibi sizlere haber vericem
Sıkı durun en güzel haber geliyor kapıda ödeme imkanı sunulucakmış !!

Magazaların dekorasyonları ve dış yapıları o kadar şekerli dışardan bakıldıgın da sanki pamuk prensesin evi gibi


  
Konu ürünlere gelirse eyer tek diyebiliceğim çok minnoşlar ya bütün ürünlermi cicili bicili pembi pembiş olur artık anlatma tarzımdan anlayın ne kadar şeker olduklarını.Ürünlerden çok ambalajlar insanı çekiyor zaten baktığınız da sakin o ürün beni aymassan çoyk pişmayn oluysunn der gibi bakar size sizde ayyyy ne kadar şeker yaa dersiniz ve yallah kasaya yalan mı ?

Kısa bir bilgi veriyim marka Güney Kore kuruluşu ordan başlayıp birçok ülkeye dağılmış Amerika'da bile satılıyor hemde çok popüler.
Şimdilik sadece beklemek düşüyor bize bir wishlist hazırlıyım kendime ve paramı ayırıyım malum satış başladıgında kendimi kaybedicem çünkü.
İnstagramdan takip etmek isterseniz
etudehousetr adıyla bulabilirsiniz

Sevgiler 

XOXO

Yorumlar

  1. çoooook sevindimmmmmmmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper olucak süperr özellikle kapıda ödemeye çok sevindim ben :):)

      Sil
    2. Canıııımmm listeleri hazırlayalımm o zamannn :)

      Sil
  2. Bursa'da açılmaz ki kesin.. Şöyle doya doya gezsek istediğimizde -_- yine de güzel bir gelişme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da sanmıyorum açılsın ama online alışveriş yapabilicez hiç degilse bu güzel birşey kapıda ödeme olmasıda artı bi güzellik oldu :)

      Sil
    2. Firmalara franchise vereceklermiş. Bende Bursa'da yaşıyorum. Umarım Bursa'dan bir firma alır bizde doyasıya gezeriz :) Bende tanıttım blogumda, beklerim:)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. baykuşlu lip balm mı onlar sanki gratis de mi watsons da mı ne satılıyordu acaba markası E.H. olabilir mi yoksa çakma mı ki :)

    YanıtlaSil
  5. kore urunleri delisi olarak çok sevindim bu habaere kozmetikte çok iyiler koreliler ve ambalajlarıda çok seker internette satan bir kaç sayfa vardı ama tum ürünlerini satmıyorlardı tercıh secenegin çok fazla olmuyordu bırde urunun gelmesi 40 günü buluyordu çok sevindimmmm:))))

    YanıtlaSil
  6. Canım istersen http://kollectionk.com/ bu siteden de alabilirsin.Fiyatları daha ucuza gelir hem malum Türkiye'ye geldiğinde fiyatlar tavan yapacak.Gümrüğe takılmıyor ve çok güvenli bi sitedir kendileri :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duvar Kağıdı Arşivim #12 (Sonbahar-Kış)

Herkese yeniden merhaba Yılın en sevdiğim zamanı geldi Gelenekten şaşmamak için duvar kağıdı arşivimin 12. yayınını paylaşıyorum Umarım beğendikleriniz çıkar   Sevgiler XOXO

Duvar Kağıdı Koleksiyonum #11 (Karışık)

Herkese yeniden merhaba   Duvar kağıdı koleksiyonumdan karışık bir şeyler seçtim  Umarım beğendikleriniz çıkar Sevgiler XOXO

Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #3

Herkese yeniden merhabalar Çok sevdiğiniz telefon duvar kağıtları arşivimden üçüncü bölümü sizler için paylaşıyorum Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #1 İçin TIK TIK Telefon Duvar Kağıtları Arşivim #2 İçin TIK TIK Sevgiler XOXO